miercuri, 2 ianuarie 2008

La An Nou, daruri noi sau unde e Elodia?

Daca Elodia s-ar afla zilele acestea in Franta, sigur n-ar gasi-o nimeni. Nu numai pentru ca transportatatorii sunt in greva de aproape o saptamana, dar pentru ca se anunta greve si din partea profesorilor si a postasilor. Si poate, mai ales, pentru ca se crede ca SPP-istul Ilie a rapit-o in Afganistan. Studentii grevisti din Paris au lasat in urma disputele pe tema grevei feroviarilor si s-au impartit in tabere distincte pariind, unii ca Elodia va fi gasita pana la Craciun de “detectivul- lui- peste”, Martin, altii ca Lazarus nu va mai aparea un an de zile pe nici un post de televiziune.
OTV-ul ar trebui s-o caute in haosul de pe strazile Parisului mai degraba, decat in intersectiile Nurnbergului, desi un corespondent al ziarului “Il Giornalino” a relatat in editia de ieri a ca ar fi fost vazuta la Roma, intr-un jeep negru, incercand sa loveasca un politist care-i facea semne disperate sa opreasca. O telespectatoare din Iasi care urmarea CNN live, a telefonat aseara la un post tv si a povestit ca a recunoscut-o printre supravietuitorii ciclonului care a lovit Bangladeshul, ratacind pe tarm cu o carte de vizita in mana dreapta, nu…stanga, nu mai stie sigur, dar ca se distingea clar adresa de la cabinet. La un moment dat cineva a impins-o in apa dupa care au bagat publicitate. O stire de ultima ora anunta ca politia din Nikolskoye (Rusia) ar fi recunoscut ca o anume Elodia Marilena Ghinescu, aflata si in baza de date a Interpolului, a avut legaturi cu seful unei sectei crestine din Rusia care se afla baricadat impreuna cu 16 adulti si patru copii in niste grote de la marginea localitatii asteptand momentul Judecatii de Apoi.Totul s-ar fi terminat in momentul in care cetateana romanca a avut un conflict de opinii si s-a dus sa astepte sfarsitul lumii intr-o baraca de tigani romani de la periferia Bolognei.
PS. De Craciun, politistul Cioaca a declarat ziaristei care consemnase acum o luna ca Elodia se afla in Cosmos, ca a primit o felicitare si un ceas de la Elodia, dar ca nu poate sa faca public continutul mesajului, pentru ca ar aduce atingere sigurantei nationale. Ceea ce a putut spune D-l Cioaca este ca ceasul era oprit la ora 23 in data de 29 august 2007, anunta OTV pe crol-ul emisiunii DDD.
Comentariu scris in timpul grevei din sectorul public din Franta noiembrie 2007, actualizat

Niciun comentariu: